Unul dintre cele mai indragite branduri de pizza a cedat in fata presiunilor neomarxistilor

Neomarxistii deghizati mai nou in liberali si progresisti au devenit o minoritate extrem de agresiva si periculoasa care trebuie urgent pusa cu botul pe labe pana nu ajunge sa ne distruga toate valorile si traditiile.

Dupa indragitul brand Starbucks acum o alta companie cunoscuta a cedat in fata presiunilor neomarxistilor. Este vorba de lantul de pizzerii Papa John's.Totul a inceput in urma cu ceva timp cand  John Schnatter a luat pe buna dreptate apararea presedintelui Donald Trump, care a critica  sportivii negrii care au refuzat sa stea drepti cand se intona imnul USA.

Presiunile au continuat si intr-o discutie telefonica, Schnatter isi pierde cumpatul si foloseste cuvantul "nigger". Discutia a fost inregistrata ilegal si s-a incercat prin intermediul acesteia sanatajarea lui Schnatter. Deci daca doi negri isi vorbesc cu "nigger" e ok, dar daca un alb vorbeste asa e rasist. Ironic nu?

Din pacate John Schnatter a cedat in faza acestor mizerii neomarxiste si si-a dat demisia din conducerea companiei pe care chiar el a infiintat-o. A fost evacuat din propria cladire, iar imaginea si vocea sa au incetat a mai fi folosite de catre companie. Iar universitatea din Louisville a decis sa renunte la numele de Papa John’s dat stadionului detinut de institutia de invatamant.

Da, ti se ridica parul pe spate de groaza pentru ca ceea ce se intampla cu acest brand aminteste de msicarile bolsevice care confiscau in numele egalitatii si libertatii proprietatile private si stergeau orice urma a vechilor proprietari. Cel mai elocvent exemplu despre care am tot vorbit ina rticole anterioare - Malaxa. Cel mai puternic brand romanesc interbelic, sters din memoria colectiva de catre comunisti si redenumit 23 august.

Dar s revenim la Papa John's. Compania a luat fiinta in 1984, in Jeffersonville, Indiana. Brandul creste rapid in popularitate datorita sosului special si a blatului delicios. In 1997 ajungand la 500 de locatii. In prezent franciza detine aproape 5.000 de restaurante in toata lumea, fiind al 3-lea lant de pizzerii din lume. In Europa ele pot fi gasite in UK, Irlanda de Nord, Franta, Belgia, Spania, Turcia si Federatia Rusa.
Un produs Blogger.