Breaking News

6 blocuri sociale vor fi ridicate in Medgidia

Terenul care face obiectul acestui proiect este amplasat in jud.Constanta, mun. Medgidia, pe strada Dezrobirii nr. 15 (fosta incinta statie Raiser). Terenul este situat in intravilan si face parte din domeniul privat al UAT Medgidia.Municipiul Medgidia doreste sa dezvolte un Ansamblu de 6 imobile cu regim de inaltime P+2E cu functiunea principala de locuire. In plan secund, se doreste introducerea unor functiuni administrative, spatii comerciale, respectiv puncte medicale, toate acestea urmand a fi utilizate preponderent de catre locuitorii blocurilor mentionate anterior. Astfel, vor mai fi construite: un modul administrativ, un magazin si un punct sanitar (ce nu fac insa obiectul prezentului proiect). De asemenea, se vor amenaja locuri de joaca pentru copii echipate cu mobilier specific, drumuri de acces, alei pietonale,platforme pentru depozitarea gunoiului, spatii nverzi inierbate locuri de parcare si lucrari tehnico-edilitare aferente bransarii imobilelor la retelele de alimentare cu apa , canalizare menajera, canalizare pluviala, energie electrica, medie si joasa tensiune, gaze naturale.

Cele 6 tronsoane sunt identice ca dimensiuni (31,75m x 14,90m), fiecare avand:
- suprafata construita    =    473,10 mp
- suprafata desfasurata = 1.419,30 mp

Fiecare din cele 6 tronsoane are 24 unitati locative (apartamente) constituite in unitati locative cu 1 camera (75%) si 2 camere (25%):

-18 u.l. cu 1 camera (1 unitate locativa cu 1 camera - suprafata utila de ~ 42.00 mp.);
-4 u.l. cu 2 camere (1 unitate locativa cu 2 camere - suprafata utila de ~ 52.00 mp).
-2 u.l. cu 2 camere persoane cu dizabilitati- parter (1 unitate locativa cu 2 camere - suprafata utila de ~ 52.00 mp).


Unitatile modulate vor avea structura de rezistenta metalica - cadru de otel, pereti exteriori tip sandwich (2 straturi tabla, miez spuma poliuretanica) si pereti de compartimentare din gips-carton,izolati termic si fonic, finisati, tamplarie PVC cu geam termoizolant. Finisajele vor fi adecvate spatiilor de care apartin: camere – vopsitorie lavabila pentru pereti si tavane, respectiv parchet pentru pardoseala, iar grupurile sanitare – faianta montata partial in zona cazilor, vopsitorie lavabila tavane, respectiv gresie pentru pardoseala. Fiecare apartament va avea usa de acces metalica, instalatie electrica si sanitara adecvata, tablou electric, contorizare individuala pentru masurare consum energie electrica si apa.Apa calda menajera cat si energia termica vor fi asigurate de cate o centrala termica pe imobil, alimentata de la reteaua de gaze naturale.

Baia va fi echipata cu: lavoar, inclusiv baterie; cada inclusiv baterie; vas WC; accesorii specifice (oglinda, port-prosop, port-hartie, savoniera, etajera, sifon pardoseala).
Bucataria va fi echipata cu: spalator cu picurator.