Breaking News

CEA MAI BUNA GALA K1 DIN ULTIMII ANI IN ROMANIA – OSS FIGHTERS MAMAIA!

OSS FIGHTERS Constanta, in parteneriat cu GOLDEN FIGHTER Timisoara  au derulat cu un succes major GALA K1 OSS FIGHTERS ROMANIA – CHINA, la finalul saptamanii trecute, in Mamaia.

foto: Ovidiu Oprea

Marius GHEORGHE, Presedinte Asociatia Club Sportiv OSS Constanta,  :

 “Am realizat o premiera in lumea sporturilor de contact din Romania. Competitia ce a pus fata in fata loturile de luptatori romani si pe cei chinezi a atras peste 5000 de spectatori si a fost transmisa in direct, timp de 3 ore, pe televiziunea chineza HENAN, pe o televiziune romaneasca la nivel national, dar si pe canalul sportiv american FightBox. Romania a fost reprezentata de luptatori atent selectionati, astfel incat nivelul competitiei sa fie unul la standardele ridicate pe care le pretind partenerii din China. In plus, am adaugat 3 super fight-uri si un meci de centura mondiala, in care Cristian Milea, de la clubul sportiv Tai Shin Do Bucuresti a castigat in forta in ringul OSS Fighters contra celui mai titrat sportiv de K1 din Franta – Kamara Madicke, la categoria de 70 kg. Fratii Bogdan si Andrei Stoica au dovedit, inca odata, nivelul competitional cu care ne-au obisnuit si au aratat forta si spectacol. Suntem extrem de incantati ca am reunit alaturi de echipa noastra OSS FIGHTERS nume consecrate in organizarea promotiilor anterioare K1 in Romania si luptatori care si-au demonstrat valoarea si ne-au adus victoria in fata Chinei . Romania- China s-a incheiat cu 5-3 in favoarea noastra, iar parteneriatul nostru cu Liga chineza K1 abia a inceput. Ne pregatim deja pentru Gala OSS FIGHTERS cu nr. 3, ce va avea loc in noiembrie, la Constanta si planuim o noua competitie internationala. Multumim tuturor celor ce ne-au fost si continua sa ne fie alaturi!”

Corina MARTIN ( Agentia de turism MISTRAL TOURS, organizator) :

“ Faptul ca am reusit sa aducem lotul de luptatori chinezi la Gala noastra a atras un interes fantastic si a ridicat mult nivelul competitiei si pe cel al evenimentului. Ne-am pregatit cum se cuvine pentru pentru o Gala K1 de talie internationala si am ales cea mai vizibila si potrivita locatie  pentru un eveniment la care am reusit sa atragem transmisiune in direct, timp de trei ore, din ringul de la Mamaia, Constanta, Romania. Pe parcursul sederii delegatiei chineze in Romania, am organizat pentru echipa TV din China si pentru luptatori un Tur al orasului Constanta si al statiunii Mamaia, cu ghid vorbitor de limba chineza, am acordat interviuri televiziunii Henan, in care am prezentat destinatia si am discutat cu reprezentantii oficiali ai delegatiei despre extinderea parteneriatului sportiv, inclusiv in sens turistic. Oficialii chinezi s-au aratat incantati de potentialul turistic al Litoralului si al Romaniei si au apreciat ca introducerea unui zbor direct intre Shanghai si Constanta, dar si facilizarea obtinerii vizei turistice ar contribui major si imediat la dezvoltarea circulatiei turistice intre China si Romania. Din pacate, oaspetii chinezi au intrat in Romania cu viza Schenghen cu dubla intrare, prin Italia, avand in vedere ca nu au reusit sa comunice eficient cu Ambasada Romaniei din China. Filmul de promovare a Coonstantei si statiunii Mamaia in limba chineza este acum o prioritate a noastra, prin colaborarea cu televiziunea Henan, in urma desfasusrarii acestui Eevniment. Asa cum am declarant inainte de Gala, am promis “ razboi” in lupta si am obtinut VICTORIE, acasa! Ne propunem sa dezvoltam o Cultura a Sportului la Constanta, prin evenimente care sa atraga si dezvoltarea si promovarea turistica a destinatiei. M-am bucurat enorm sa vad ca Piateta Cazino Mamaia - zona turistica zero a statiunii, din punctul meu de vedere - a fost asaltata de public, la fel ca in “perioada de glorie” a statiunii, din punct de vedere al evenimentelor. Vom continua sa aducem spectacol, forta si culoare in evenimentele noastre, in vederea promovarii destinatiei  Dobrogea, Romania” OSS FIGHTERS este cea mai noua promotie K1 din Romania si este localizata la Constanta, in Romania. Echipa reuneste compania ONE STAR SECURITY ( Marius Gheorghe), Restaurant DON CORLEONE MAMAIA ( Lucian Cristian Tudose), Agentia de turism MISTRAL TOURS ( Corina Martin), ASOCIATIA TOMIS ANTIDROG Constanta ( George Dragan) si REBEL FIGHTERS ( Ionel Crangus) si a demarat deja pregatirile pentru organizarea Galei OSS FIGHTERS nr.3, ce va avea loc in noiembrie, la Constanta.