Breaking News

Eforie Aqua Park - "Carnavalul copiilor"

După o vară plină de distracţie, surprize, relaxare, dans şi adrenalină pe tobogane, Eforie Aqua Park organizează vineri, 24 august 2018, super petrecerea „Carnavalul copiilor”. Piticii de toate vârstele sunt aşteptaţi la finalul acestei săptămâni la cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului, pentru a lua parte la încă o zi specială de vacanţă.Petrecerea începe cu o sesiune de face painting, unde prichindeii vor fi deghizaţi în personajul lor preferat, fie că este vorba de un animăluţ sau de un idol din desene animate. Mai târziu vor avea ocazia să îşi etaleze măştile creative la „Parada costumelor”. Parcul va pune la dispoziţie zeci de costume care mai de care mai atractive. Cei mai inventivi pot veni costumaţi de acasă. La final, cele mai apreciate deghizări vor avea parte de premii surpriză.
Această zi de poveste trebuie imortalizata, aşa că nu va lipsi de la eveniment nici „Oglinda magică”, locul unde copiii se vor fotografia cu cele mai amuzante accesorii. Atmosfera de la „Carnavalul copiilor” va fi animată de dansatori costumaţi ca la Rio.
Ca de obicei, Eforie Aqua Park a pregătit activităţi şi pentru părinţi. Cei care doresc să se retragă într-un loc liniştit, au la dispoziţie zona VIP, unde pot savura în tihnă un cocktail sau o băutură răcoritoare. Muzica bună şi o atmosferă de vacanţa de neuitat vă aşteaptă în cel mai plin de viaţă loc din sudul litoralului.
Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord.