„Euforia Eforiei" - Zilele orasului Eforie

        Atât localnicii din Eforie, cât şi turiştii prezenţi la mare vineri, 03 august, vor avea ocazia să asiste la spectacolul dedicat Zilelor oraşului Eforiei, intitulat „Euforia Eforiei”.

Pe cele două scene amplasate în Eforie Nord şi Eforie Sud vor urca nume îndrăgite de români. Andreea Bănica, născută şi crescută la malul mării, este unul dintre artiştii care vor anima publicul cu melodii ce ne poartă cu gândul către adolescenţă. Muzica grecească nu va lipsi şi probabil este uşor să ghiciţi cine va determina publicul să se mişte în paşi de sirtaki. Nimeni altul decât Ionuţ Galani. Acesta va fi însoţit de Ansamblul Asteria. Pentru iubitorii de muzică latino, organizatorii au pregătit un super show creat de Lucian Colareza şi  Starlin Belen. Pe scenă vor mai urca Alb & Negru, Roxana Cozma şi trupa Kavalla. De dans, spectacol de lumini şi puţină magie se vor ocupa trupa de cabaret Rebel, Laser Show şi Circul Toredo.Evenimentul este organizat de Primăria oraşului Eforie împreună cu Organizaţia Patronală Eforie. „Dorim ca prin astfel de acţiuni să atragem în staţiunile Eforie Nord şi Sud un număr cât mai mare de turişti. Nu este suficientă existenţa plajei. Staţiunile au nevoie de animaţie, turiştii vor să participe la spectacole, să vadă ceva deosebit”, a declarat Gabriel Melcea, reprezentant al Organizaţiei Patronale Eforie.

Euforia Eforiei este un eveniment devenit deja tradiţie, la care se adună mii de turişti şi localnici pentru a spune „La mulţi ani!” oraşului Eforie. Haideţi să continuăm tradiţia! Vineri, 03 august, sunteţi invitaţi începând cu ora 20.30 în Eforie Sud, în parcul de la Cazino, şi în Eforie Nord, în centru, lângă Poştă.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.