Breaking News

La Braila se deschide al 62-lea magazin JYSK din tara

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 62-lea magazin JYSK din țară la Brăila. Deschiderea magazinului va avea loc pe 23 august, începând cu ora 08:00, în strada Transilvaniei nr. 1-5, Brăila.  


Marea Deschidere JYSK Braila
 “A trecut fix un an de când am deschis primul magazin JYSK în Brăila și, în acest timp, locuitorii din Brăila ne-au arătat că sunt interesați de produsele noastre și că le place mobilierul scandinav. Iată că a venit momentul să inaugurăm un nou magazin, care sperăm că va fi la fel de apreciat ca și primul magazin. În cel de-al doilea magazin JYSK din Brăila clienții vor găsi o gamă variată de produse cu design scandinav care să le înfrumusețeze casele și produse de calitate destinate somnului. Strategia noastră este să fim cât mai aproape de cumpărători noștri, iar prin inaugurarea unui nou magazin în Brăila vom fi mai aproape de locuitorii din zona centrală și de nord. ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
Pentru a marca Marea Deschidere a celui de-al doilea magazin JYSK din Brăila, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 23 august, începând cu ora 08.00, locuitorii din Brăila sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.
“Marcăm deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Brăila cu o săptămână de oferte foarte bune, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu ocazia inaugurării primului magazin JYSK din oraș. Clienții care ne vor vizita în perioada 23-29 august vor găsi oferte exclusive în magazinul din Strada Transilvania, reduceri de până la 75% la peste 1000 de produse. Îi așteptăm pe locuitorii din Brăila să vină să ne cunoască începând cu 23 august și să profite de ofertele speciale de deschidere”,  a declarat Florentina David, Director de magazin JYSK Focșani 2.