Otter și Crucea Roșie lansează campania de strângere de donații The Otter Shoes


Pantofii sunt facuti sa isi duca purtatorii pe noi si pe noi drumuri. Cand raman uitati in dulap, este momentul sa mearga mai departe.

Cum in Romania programele de colectare incaltaminte sunt destul de rare, retailerul Otter Distribution – prin intermediul magazinului online Otter.ro, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania si sustinut de lantul de curatatorii profesionale Total Wash, a conceput o campanie prin care incurajeaza oamenii sa doneze incaltaminte in stare buna. Campania se va derula in perioada 6 august – 5 septembrie 2018, pe tot teritoriul Romaniei, iar detalii despre proiect pot fi gasite pe www.theottershoes.ro.

Sub umbrela “Pass them on – Da-i (pantofii) mai departe” Otter a realizat un mecanism prin care clientii sai pot dona, fara niciun efort si gratuit, incaltamintea in stare buna care nu ii mai reprezinta sau pe care, pur si simplu, ajung sa nu o mai poarte. Astfel, incepand cu 6 august, orice comanda facuta pe otter.ro aduce la livrare un curier pregatit sa preia un colet cu incaltaminte in stare buna, pentru a fi donata beneficiarilor Crucii Rosii Romane. Pentru ca donatiile sa ajunga la un numar cat mai mare de oameni, Otter pune la dispozitia fiecarui vizitator al site-ului optiunea de a solicita un curier fara niciun cost, care sa ajunga la el si sa ridice o pereche de incaltaminte.

Cristina Bazavan, PR si organizator de evenimente culturale, alaturi de actorul Marius Manole au fost primii care s-au alaturat acestui demers, fiind si primii donatori. Astfel, cate o pereche de pantofi, insotita de povestea pe care a avut-o alaturi de fiecare dintre cei doi, va pleca spre cineva care are mai multa nevoie.

Prin aceasta campanie, Otter, impreuna cu partenerii sai, isi doreste sa isi indrume clientii catre un stil de viata responsabil, incurajand-i sa priveasca si aspectul utilitatii incaltamintei, dincolo de valoarea sa emotionala. De fiecare data cand cumpara o pereche noua de incaltaminte, pot dona o alta in stare buna, pentru ca altcineva sa se poata bucura de ea pe mai departe.

„Prin aceasta campanie de CSR ne dorim sa ajutam oamenii pentru care expresia <a ma incalt!>> este o nevoie reala. Deoarece ne propunem sa strangem un numar cat mai mare de donatii pentru beneficiarii Crucii Rosii Romane, am gandit acest proiect, intr-o prima faza, ca o actiune de constientizare, urmata de facilitarea procesului de donare, prin sprijinul acordat tuturor celor care vor sa se implice.  Ne incurajam clientii sa adopte o regula simpla, care sa ii ajute sa isi organizeze spatiul din dulap si care va aduce un ajutor unei alte persoane: cand cumperi un articol de incaltaminte, doneaza unul din garderoba proprie. Cu siguranta fiecare dintre noi avem cel putin o pereche de incaltaminte care doar ne ocupa loc in dressing sau dulap si poate este cazul sa lasam pe altcineva sa se bucure de ea, cineva care chiar are nevoie acum de o pereche de pantofi. spune Cristi Movila, Director Departament Online in cadrul Otter Distribution.Ne bucuram ca facem parte din aceasta campanie pentru ca un mecanism national gratuit de colectare a articolelor de incaltaminte si imbracaminte nu exista inca. Cand Otter ne-a contactat, am spus DA, fara sa stam pe ganduri si speram sa ajungem la cat mai multi oameni si sa ii convingem sa se implice.a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Asa ca, din aceasta luna, oricine isi poate face loc pentru o noua pereche de incaltaminte foarte simplu – donand!


Despre Otter

Otter Distribution numara 5 branduri in portofoliu, Otter, TEZYO, Aldo, Clarks si Salamander, o retea de 66 de magazine in toata tara si 4 magazine online, www.otter.ro, www.tezyo.ro si www.aldoshoes.com.ro si www.salamandershop.ro, iar primul magazin multi-brand a fost deschis in anul 1999. 

Despre Crucea Rosie Romana

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romani este o organizatie umanitara care functioneaza neintrerupt din 1876 in scopul prevenirii si alinarii suferintelor oamenilor, fara nicio deosebire in ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, varsta, sexul, apartenenta militara, sociala sau politica.

Prin activitatile pe care le desfasoara contribuie si la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii. Proiectul „The Otter Shoes”  este parte din aceasta componenta importanta a activitatii organizatiei.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.