Primaria a semnat contractele de achizitii pentru mobilier urban

Primaria Municipiului Constanta a semnat contractul pentru Achizitia si montarea mobilierului urban din municipiul Constanta, astfel:

Lot 1 Cosuri de gunoi cu SC METALGAN COMPANY SRL Olt pentru suma de 1.289.500 lei + tva.

Lot 2 Mobilier urban pentru zona centrala cu SC METALGAN COMPANY SRL Olt pentru suma de 663.450 lei + tva.

Lot 3 Parcuri, cu SC OFFICE MEX CONCEPT SRL Bucuresti pentru suma de 1.730.000 lei + tva.

Lot 4 Banci de odihna pentru statiile RATC cu SC METALGAN COMPANY SRL Olt pentru suma de 100.000 lei + tva.

Lot 5 Mese ping-pong cu SC OFFICE MEX CONCEPT SRL Bucuresti pentru suma de 29.500 lei + tva.

Descriere succinta:

Este necesara reabilitarea zonei centrale a municipiului Constanta, a parcurilor, strazilor pietonale, zonelor de interes public, fantani, intersectii etc, prin achizitie de banci de odihna, cosuri de gunoi, cismele stradale si ansambluri de mese. Deasemenea, avand in vedere verificarile efectuate pe teren si numarul mare de solicitari venite de la cetateni, precum si a rapoartelor de eveniment primite din partea agentilor de paza ce se afla sub contract de prestari servicii cu Primaria Municipiului Constanta, se impune luarea masurilor urgente privind inlocuirea cosurilor de gunoi amplasate pe bulevarde si strazi, in parcuri si piete, alei de promenada, zone de agrement, intersectii, statii R.A.T.C. sau alte locuri publice, dotarea actuala fiind insuficienta pentru mentinerea in stare de igiena a spatiilor publice. Astfel ca, in unele zone, numarul de cosuri de gunoi fiind foarte mic in raport cu numarul de pietoni care le tranziteaza, se impune suplimentarea acestora, astfel incat acestea sa se incadreze armonios in noile amenajari urbane. Totodata, datorita numarului mare de solicitari din partea cetatenilor, se impune suplimentarea numarului de banci de odihna din statiile RATC deoarece numarul existent este insuficient. Tot in acest context, mesele de ping-pong din parcul Viitorului necesita inlocuire datorita faptului ca sunt deteriorate in proportie mai mare de 50% si nu mai pot fi reparate.

Este necesara reabilitarea zonei centrale a municipiului Constanta, respectiv a fantanii Miga si a zonei Monument Arc peste timp, a parcului Teatrul Oleg Danovski, a parcului Tomis II, a parcului I.N. Roman, a parcului Gara CFR, a fantanei ICIL si a strazii Stefan cel Mare (tronson pietonal str. Rascoalei 1907/str. I.Ghe. Duca), prin achizitie de diferite tipuri de banci de odihna si ansambluri de mese pentru parcuri.

cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.