Breaking News

România își aduce elita Kickboxingului la Mamaia!

Promotia OSS FIGHTERS, in parteneriat oficial cu GOLDEN FIGHTER va promit SPECTACOL!

Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Adrian Maxim, Adrian Mitu, Cristian Spetcu, Cristian Milea, Gabriel Bozan sunt cei spate luptători de șapte stele care se vor confrunta cu echipa Chinei, un lituanian si un francez. Echipa României este completata de încă cinci luptători - Mirel Iacob, Gabriel Cobzaru, Dragoș Imbrea, Marian Dinu si Valentin Pascani, care lupta pentru a demonstra ca ei sunt cei care își merita locul in echipa de aur care va urca in ring la Mamaia pe 24 August!
Constănțeanul Ozel Mustafa va deschide evenimentul si va lupta pentru Constanța, împotriva craioveanului Enzo Minca.
Va invitam la Conferinta de presa oficiala a Galei K1 OSS FIGHTERS Mamaia - miercuri, 22 august, ora 12.00, Restaurant Don Corleone Mamaia ( zona Perla- Select)!
Gala K1 Romania -China va avea loc Vineri, 24 august, la Piateta Cazino Mamaia, incepand cu ora 20.00 si va aduce in ring luptatori romani in lupta cu reputati luptatori chinezi, dar si meciuri de centura mondiale.
Marius Gheorghe ( ONE STAR SEUCRITY) - “ OSS FIGHTERS se afla la a 2-a Gala K1 in decursul acestui an ( prima a avut loc in aprilie la Sala Sporturilor din Constanta) si se pregateste pentru Gala cu nr. 3, ce se va derula in noiembrie la Constanta.
Pe 24 august, in parteneriat cu GOLDEN FIGHTER de la Timisoara, adduced in ring reputati luptatori romani, in competitie cu luptatori redutabili din China.

Corina Martin ( Mistral Tours, organizator) -

“ In premiera, aducem la Constanta luptatori din China, pentru a oferi spectacol si competitie iubitorilor kickboxingului din Romania. In acelasi timp, am dorit astfel sa punem in scena un eveniment sportiv international de care Litoralul romanesc avea mare nevoie, in acest an. Faptul ca alaturi de sportivii chinezi am reusit sa atragem o echipa a unei televiziuni nationale chineze, ce va descoperi si promova Constanta si Mamaia, ne ofera o oportunitate fantastica de a deschide calea spre a ne promova orasul si destinatia, si ne-am propus, astfel, sa ne concentram atentia pe o piata turostica extrem de imporanta, prin evenimentele pe care le organizam. Din pacate, Litoralul romanesc nu a avut, in acest an, mari evenimente, asa incat ne propunem sa aducem spectacol si adrenalina in ring vineri seara, la Mamaia, in direct pe o televiziune nationala si pe una chineza! De la Mamaia, din Romania, in lupta! Ne dorim sa atragem in tribune suporteri turisti romani, dar ne bazam esential si pe constanteni si suporteri romani care vor veni din toata tara pentru a-si sustine fanii si luptatorii preferati. Noi, constantenii, il sustinem necoonditionat pe Ozel Mustafa, cel selectat de noi pentru a reprezenta Constanta in competitie.
OSS FIGHTERS este ces mai tanara promotie K1 din Romania.
Organizatorii sunt : Compania ONE STAR SECURITY (Marius Gheorghe), Restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Asociatia Tomis Antidrog (George Dragan), promotorul K1 Ionel Cringus de la Clubul Rebel Fighters si singura femeie din Romania implicata in kickboxing, Doamna Corina Martin ( agentia de turism MISTRAL TOURS si Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania)
Biletele se gasesc in reteaua Eventim, OMV, Diverta, Telekom, Vodafone Romania, Orange, dar si la Magazinul de Securitate ( Blvd Lapusneanu, langa Filicori Zecchini) , Restaurant Don Corleone Mamaia si agentia de turism
Mistral Tours ( Telegondola Mamaia)
Preț bilet: Tribună 45 lei / Masă V.I.P. 240 lei