Breaking News

Se asfalteaza trotuarele din Cumpana

Localizarea administrativa a amplasamentului este intravilanul comunei Cumpana, si are ca vecinatati proprietati private – case de locuit si teren domeniu public.

Trotuarele care face obiectul amenajarii, apartin domeniului public al comunei Cumpana, aflat in administrarea Consiliului local al comunei Cumpana.

Pentru modernizarea infrastructurii rutiere prin amenajarea trotuarelor pe strada Soseaua Constantei intre strada Salciilor si strada Ciresica, se propune amenajarea trotuarelor prin realizarea unui sistem rutier format dintr-un strat de nisip in grosime de 5 cm, o fundatie din piatra sparta in grosime de 16 cm si un strat din beton asfaltic BA8rul50/70 in grosime de 4 cm. Acest sistem rutier se propune a se realiza in urma desfacerii trotuarelor existente, a transportului la un depozit al beneficiarului a moluzului rezultat in amplasament si realizarea unei sapaturi pana la cota de fundare. Trotuarele se
vor amenaja pe ambele parti ale strazii Soseaua Constantei si vor avea latime variabila conform planurilor de situatie. Latimea variabila a rezultat datorita conditiilor din amplasament (latimea actuala a trotuarelor, existenta de parcari in amplasament la care beneficiarul nu a dorit sa intervina, neliniaritatea gardurilor existente conform studiului topografic realizat).