Video S-au surpat DN1A si DN73D

Pe DN 1A au fost efectuate lucrări de completare cu piatră în zona afectata de de surpare. Aceste lucrări sunt provizorii și vor permite ca circulația să se desfășoare în condiții normale. Urmează a se demara o procedură de achiziții publice pentru efectuarea unui studiu de fezabilitate, proiectare și execuție a unor lucrări de consolidare mai ample.


Astăzi, 03.08.2018, circulația rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 73D, km 41+300 – km 41+4500, între localitățile Mioveni și Stoenești, județul Argeș.

Măsura a fost instituită din cauza alunecării de teren cu tasarea părții carosabile pe o lungime de 150 m pe ambele sensuri de circulație. Menționăm că alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente din ultima perioadă care au afectat această zonă.Recomadăm ca rută ocolitoare: DN 73D, km 41+300, - DN73, km 7, (Mărăcineni) - km 57 (Valea Mare Pravat) - DN 72A, km 64, (Valea Mare Pravat) - km 60 (Stoenești).

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.


Un produs Blogger.