FC Rapid se Alatura Campaniei Sport Business Chain, unde 35 de Lideri ai Industriei Globale Sportive Isi Impartasesc Cunostintele

18.09.2018, la ora 13:00, a avut loc la sediul Primariei Sectorului 1 conferinta de presa organizata de Clubul FC Rapid impreuna cu Sport Business Chain. Scopul acestei conferinte a fost de a oficializa parteneriatul cu evenimentul Sport Business Chain 2018 ce va avea loc la Palatul Stirbey din Buftea in perioada 28 - 30 septembrie.


‘Sunt onorat ca am fost ales ca brand ambasador al conferintei Sport Business Chain, un eveniment international care reuneste lideri ai industriei globale sportive. Imi doresc ca prin sport si entertainment sa cream noi oportunitati pentru Romania. Spre exemplu, am inceput proiectul Creed II cu Sylvester Stallone, in care un roman joaca unul din rolurile principale si unde, printr-o colaborare cu MGM, am introdus in ringul din lupta finala brandul SuperKombat, ceea ce reprezinta o reusita manageriala la nivel global. Pe aceasta cale, ii propun domnului Pancu sa lucram impreuna pentru crearea unui documentar international in care sa aratam emotia si traditia echipei Rapid’, declara Eduard Irimia, fondatorul SuperKombat si brand ambasadorul Sport Business Chain.

‘Suntem onorati ca am fost alesi in calitate de echipa de fotbal care reprezinta una dintre cele mai frumoase povesti fotbalistice cu traditie in Romania. Domnul primar Daniel Tudorache ne-a invitat sa facem parte din acest eveniment deosebit, Sport Business Chain, care va avea loc la Domeniul Stirbey in Buftea, in perioada 28-30 septembrie. Acolo, experti din industria sportului la nivel global isi vor impartasi experientele din care vom avea si noi cate ceva de invatat si aplicat. Suntem foarte incantati de aceasta propunere si speram sa ne vedem in numar cat mai mare, alaturi de alti oameni importanti din industria sportului autohton’, declara Daniel Pancu, Director Sportiv al clubului FC Rapid.

‘Conferinta Sport Business Chain este o initiativa de care sportul romanesc are nevoie. Este extraordinar ca Bucurestiul reuseste sa aduca peste 30 de lideri ai industriei sportive globale care sa impartaseasca din experienta si know how-ul lor. Ma bucura faptul ca si conducerea Rapidului a vazut benefica implicarea in acest eveniment, fiind un club dornic de a se dezvolta si a reveni in prim-planul fotbalului european’, declara Daniel Tudorache, Primarul Sectorului 1.

‘In primul rand, as vrea sa multumesc celor fara de care nu ne-am fi aflat aici, prezentand parteneriatul dintre Sport Business Chain si FC Rapid. Multumim domnului Eduard Irimia, care a avut un rol foarte important in promovarea evenimentului, domnului Primar Daniel Tudorache, cat si echipei de conducere a clubului FC Rapid, declara Cosmin Albu, Co-Fondatorul Asociatiei Sport Business Chain.

‘Suntem onorati sa incepem un parteneriat de lunga durata cu FC Rapid, un club de traditie care nu doar ca se bucura de o istorie bogata, dar este dornic sa construiasca noi proiecte de succes si sa investeasca in dezvoltarea echipei sale – atat pe teren, cat si in afara lui’, declara Teodora Busurca, Co-Fondatorul Asociatiei Sport Business Chain.

Sport Business Chain este un eveniment care isi propune sa contribuie la dezvoltarea business-ului sportiv din Europa de Est prin know-how  si networking de inalta clasa. Acesta va aduce pe scena peste 35 de speakeri internationali, lideri si antreprenori din industria globala care vor prezenta si dezbate aspectele principale ce pot contribui la monetizarea unei entitati sportive. Printre cei care se alatura conferintei, se numara:

·  Alex Trickett, Global Head of Sport la Twitter intre 2015 si 2017 si consultant in materie de digital marketing pentru FIFA, UEFA, CIO, Manchester City sau FC Liverpool;

·  Mike Farnan, fost Managing Director al Manchester United;

·  Maik Matischak, Vice-Presedinte pe Comunicare la NBA EMEA;

·  Yves le Lostecque, Head of Sport la Comisia Europeana.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.