Luni, 10 septembre 2018, la ora 11:30, copiii, părinții și profesorii înâmpină noul an școlar într-un cadru de poveste

Bucurie! Prima zi de școală va avea aer de vacanță!
  
Ca și în anii precedenți, această zi importantă va fi trecută cu ușurință, chiar și de cei mai emoționați.

De la cel mai mic, cu biberon, până la liceanul care își proiectează viitorul, elevii vor fi întâmpinați cu surprize colorate luni , 10 septembrie 2018, ora 11:30.

Curtea școlii va răsuna de râsete și zarvă. Prezenți la datorie, eroii favoriți ai copiilor îi vor însoți la clase, dar și la joaca cu animăluțele vii. Spre deliciul participanților, vom prezenta noul meniu al școlii și vom pregăti dulciuri, fructe, limonadă, chiar și popcorn.

Incentive Financial Education - Educație Financiară

Pentru al doilea an consecutiv, vom implementa programul de educație financiară. În anul școlar 2018-2019, acest program continuă să fie adjuvantul principal al elevilor în a-și pregăti bagajul de cunoștiințe financiare și antreprenoriale. Perioada de implementare este 10 septembrie 2018 – 30 mai 2019, timp în care aceștia vor beneficia de un sistem de recompense, bazat pe bancnote INSTAMONEY. Profesorii vor acorda aceste bancnote speciale după criterii bine stabilite, mai ales atunci când elevii vor excela în cadrul școlii sau în alte contexte extra școlare, pentru ca micuții să reușească achiziționarea premiilor din program. 

Cu suportul BCR - Banca Comercială Română, vom livra informațiile în cadrul workshop-uri dedicate, iar pentru aplicarea cunoștiințelor acumulate, ne vor sprijini cu premii, cei de la "Bicicletele Pegas".


De ce Cambridge School of Constanța?

 Predarea este în limba engleză pentru toate disciplinele şi nivelurile, urmărind programele şcolare în vigoare (curriculum național) şi curriculum University of Cambridge.
Găsirea unui partener valoros în educația copiilor poate fi copleșitoare, de aceea Cambridge School of Constanța întâmpină cerințele părinților și lansează în noul an școlar 2018-2019, o nouă clasă pregătitoare dedicată curriculumului național, cu predare în limba română.  Astfel, opțiunea poate fi pentru engleză ca limbă principală de studiu sau pentru limba română.
               Vreți să aflați mai multe detalii? Programați o vizită la 0725 193 006. Adresa școlii este Aleea Capidava nr 3, Constanța.  www.cambridgeconstanta.ro


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.