Solid House vine in intampinarea clientilor cu apartamente din ansamblul rezidential Solid Residence

Solid House vine in intampinarea clientilor cu apartamente din ansamblul rezidential Solid Residence, un proiect indraznet, amplasat pe un teren in suprafata de 6000 mp. Proiectul ofera apartamente premium, ideale pentru exploatare ca si locuinta permanenta sau cu un randament foarte bun de inchiriere, in zona Sabroso Bratianu, pe strada Corbului nr. 3.
Pentru siguranta si confortul dvs. Solid Residence va ofera un alt stil de viata, confort maxim si siguranta, spatii verzi amenajate, loc de joaca, complex care va functiona in circuit inchis. Accesul se va face pe baza de legitimatie, iar intreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.


Complexul va fi alcatuit din 3 corpuri, cu regim de inaltime 2S+P+10E, situat intr-o zona linistita a orasului, aproape de centrul acestuia. Unul din marile avantaje ale acestor apartamente, din cadrul Solid Residence este acela ca este amplasat la cateva minute de hypermarketul Cora, piata Brick, Oficiul Postal 2, la cateva minute distanta de Scoala Generala I.L Caragiale iar vis-a – vis este gradinita cu program prelungit "Stelutele Marii", in zona exista mijloace de transport in comun ce au statie pe bd. Bratianu.


Va oferim spre vanzare 83 de garsoniere cu suprafete cuprinse intre 37.90 mp si 76.20 mp construiti, 154 de apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 61.70 mp si 78.15 mp si 42 de apartamente cu 3 camere cu suprafete cuprinse intre 97.50 mp si 156.35 mp. La parter sunt prevazute spatii cu destinatia de spatiu comercial iar locuirle de parcare vor fi asigurate in incinta complexului la parter si in cele 2 subsoluri.

In ceea ce priveste apartamentele, acestea se predau la cheie, benficiind de toate finisajele si dotarile necesare: gresie, faianta, parchet, centrala proprie de apartament, tamplarie PVC, obiecte sanitare. Tot ce va ramane de facut este sa il personalizati pe gustul dvs... si va veti simti Acasa!

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.