Ungaria a fost pedepsita pentru ca nu accepta mizeriile UE. Discurs impresionant al lui Viktor Orban

Marxistii globalisti si iubitori de imigranti, care conduc UE si care au distrus tarile din vest, au luat decizia de a demara procedurile de infringement impotriva Ungariei. Aceasta decizie abuziva vine in urma unor legi luate de guvernul magjiar, legi prin care isi protejeaza tara si identitatea nationala. Dand dovada de un nationalism si patriotism exceptional, la acelasi nivel cu cel al lidelor polonezi, Viktor Orban a tinut un discurs impresionant:

"Stiu ca v-ati hotarat deja, ca o majoritate va aproba raportul si ca discursul meu nu va va schimba parerea. Si totusi am venit azi aici, pentru ca nu veti condamna un guvern, ci o tara, o natiune.
O tara care este membra a familiei natiunilor crestin-europene de peste 1.000 de ani.
Veti condamna Ungaria, care si-a varsat sangele de cate ori a fost nevoie, care a luptat cu Armata Rosie a Uniunii Sovietice si care si-a deschis portile pentru prietenii din RDG. Ungaria a luptat pentru libertate si democratie.
Aceia care acuza Ungaria sunt cei care nu au trebuit sa isi asume riscuri, ei vor sa ii condamne pe cei care au luptat contra comunsimului.
Acest raport este o insulta la adresa Ungariei si la adresa onoarei Ungariei.
Ungaria va fi pedepsita pentru ca a refuzat sa fie o tara de imigranti. Am construit un gard, am aparat Ungaria de migrantii ilegali, e prima data cand UE isi pedepseste propriii graniceri. Condamnati Ungaria pentru ca nu vrea sa fie o tara de migranti.
Oricare va fi decizia, Ungaria nu va accepta acest santaj, Ungaria se va apara impotriva migratilor. Fiecare stat membru are dreptul de a-si organiza viata in propria tara"

- Viktor Orban


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.