A fost recepţionat bazinul de înot din Arad

Azi, 1 octombrie, a fost recepţionat bazinul de înot din Arad, realizat prin Compania Națională de Investiții (CNI - sub autoritatea MDRAP).

Proiectul a fost realizat conform normelor Federației Internaționale de Natație Amatoare și cuprinde un bazin de competiție (cu o dimensiune de 33,33 m x 25 m și o adâncime de 2,30 m) şi un bazin de antrenament (de 25 m x 12.5 m și o adâncime variabilă între 1,20 – 1,60 m). Capacitatea maximă este de 166 de persoane/oră (pentru bazinul competițional), respectiv 65 de persoane/oră (pentru cel de antrenament).

Clădirea este organizată pe trei niveluri:

• subsolul – utilizat ca spaţiu tehnic;
• parterul - destinat holurilor de acces, vestiarelor, anexelor (cabinet medical pentru control antidoping, camere pentru arbitri și observatori, depozit materiale sportive) şi bazinelor;
• etajul - rezervat celor 2 tribune (cu o capacitate totală de 400 de locuri) şi circulaţiei spectatorilor.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 23.400.000 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată de MDRAP, prin CNI, și de UAT Arad.

Acesta este cel de-al 20-lea bazin de înot finalizat de CNI în cadrul subprogramului „Bazine de înot”; 7 dintre acestea sunt destinate sportului de performanță și alte 13 sunt, în principal, pentru uz didactic

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.