A inceput montarea noilor elemente de mobilier urban in Constanta. VideoCoșuri noi de gunoi, băncuțe și dispozitive pentru deșeuri canine pentru parcurile și cartierele din Constanța!Primăria Municipiului Constanța montează în aceste zile, în toate zonele din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine.

Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie unde angajații de la Serviciul Amenajări Urbane au instalat 100 de coșuri noi de gunoi și 200 de banci.

Băncuțe noi și coșuri de gunoi vor fi montate și în celalate parcuri din oraș, pe aleile de promenadă, în stațiile RATC, dar și în alte zone unde este necesar. Investiția pentru bănci și coșuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat și un număr de 200 de dispozitive pentru deșeuri canine, în valoare de peste 370 de mii de lei. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi, dar și dispozitivele pentru deșeuri canine.
Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!


Niciun comentariu:
Write comments

Comment:

Recommended Posts × +