Anii '60 cand Spock si Kirk faceau reclama televizoarele color

In 1966, marele Gene Roddenberry scria istorie lansand serialul care avea sa schimbe lumea SF-ului pentru totdeauna. Cu personaje memorabile, impecabil interpretate de William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Nichelle Nichols, Walter Koenig, George Takei si restul, Star Trek a devenit unul dintre cele mai urmarite si indragite seriale americane.


Un astfel de succes nu avea cum sa treaca neobservat de catre gigantul RCA - unul din parintii electronicelor si electrocasnicelor, care in perioada 1967-1969 isi alatura televizoarele Victor seriei Star Trek intr-o serie de reclame inedite.

Televizoarele color dispuneau de auto fine tuning, diagonala de 23" si erau comercializate in 3 modele de carcasa din lemn: Hathaway, Mediterranean Ortega si Italian Provincial Torino.


In paralel cu televizoarele, RCA lanseaza pe piata si un produs revolutionar si vizionar - Video Discul. Sistemul permitea inregistrarea pe discuri de vinil a filmelor si apoi redarea acestora pe TV cu ajutorul RCA Selectavision Video Disk  Player. Un adevarat reprezentant al Space Age, Selectavision era promovat, cum altfel decat alaturi de Star Trek.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.