De Ziua Educației nu se face școală, dar se merge la școală, cu nerăbdare, pentru atelierele grozave!

Cercetașii României, prezenți la datorie pentru ateliere pentru prim ajutor, sfori și supraviețuire. De asemenea, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria va organiza ateliere pentru igienă și sănătate, iar partenerii noștri pentru Mecanica Incentive - Educație Financiară, vor susține ateliere : Pegas pentru siguranță și prevenție rutieră, iar BCR pentru educație financiară.

Cercurile de lectură sunt organizate de către reprezentantul Usborne Books și librăria Dorian Gray. În funcție de vârstă, elevii vor participa la ateliere de colorat sau de citit, alături de vloggerul Eva, prietena cărților. Pentru a rămâne în lumea poveștilor, faimoșii Amicii au pregătit o piesă de teatru, multe baloane și animatori haioși. 

Cele mai noi cluburi Cambridge  : Maths in Motion si Business Club vor activa vineri.

Între orele 13.30 și 14.30, părinții pot lua parte la Cambridge Educational Fair 2018, unde vor fi surpriși cu creații handmade făcute chiar de micuți, lumânări decorative realizate de Asociația Light for Night, accesorii de biciclete de la Pegas și cu multe cărți, căci va fi și o zonă unde elevii școlii pot cumpăra sau pot face schimb de cărți. 

În activități sunt implicați elevii cei mai mici până la liceeni. Cei din urmă vor descoperi proiectul "Inițiativa Globală pentru Tineret", inițiat și susținut de către echipa John Maxwell România, le va fi prezentată instituția Business Hotel Management School din Lucerna, Elveția și vor participa la ateliere pentru dezvoltare personală.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.