Se pregateste darea in folosinta a unui nou sector din Autostrada A1

În această perioadă, cele mai importante lucrări au loc în zona versantului Șoimuș și la realizarea bretelelor de acces care vor asigura relațiile de circulație în nodul Șoimuș. În paralel, pe restul sectorului de autostradă, antreprenorul continuă lucrările pentru siguranța circulației, montarea de parapet de protecție și panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum și la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Reamintim faptul că antreprenorul pregătește, în paralel, închiderea sectorului A1 Șoimuș - Simeria, programată pentru mâine.

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR și Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.
Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.