Update Gran Via Marina

Pe santierul Gran Via Marina este o adevarata desfasurare de forte. Se lucreaza de zor la finalizarea fundatiilor primei etape a proiectului.

Conform documentatiei in aceasta etapa se vor realiza un hypermarket si un bloc cu 11 etaje , dupa cum urmeaza:

In prezent, pe amplasament se afla doua constructii care se vor mentine si vor avea destinatia de organizare de santier (ulterior se vor desfiinta) si o constructie (330 mp) Autorizata cu A.C. nr. 522 din data de 10.05.2018 care are functiunea de spatiu birouri de prezentare a investitiei ulterioare si care se mentine.

Prin proiect se propune realizarea unui – imobil de locuințe colective D+P+11E ( etaj 11 format din duplexuri ) cu parcare la demisol si amenajare drumuri acces, alei pietonale, parcaje supraterane, spații verzi, mobilier urban, locuri de joaca exterioare, împrejmuiri; organizare de santier.

 Cladirea propusa va avea un regim de inaltime de D+P+11E – etajul 11 fiind format din duplexuri pe doua niveluri, fiecare avand scara proprie in unitatea locativa. Destinatia demisolului va fi de parcaje si spatiu destinat pubelelor pentru gunoiul menajer, incaperea fiind prevazuta cu sifon de pardoseala si alimentare cu apa.

Etajele superioare supraterane vor fi destinate locuintelor colective, cat si cu asigurarii unui spatiu la parter pentru pozitionarea centralei de semnalizare si detectie, cat si o incapere destinata depozitarii bicicletelor si uscator.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.