Au fost eliberate certificatele de urbanism pentru etapele 2,3 si 4 ale proiectului de langa Vivo. Vor fi turnuri cu 19 etaje

Primaria Municipiului Constanta a eliberat certificatele de urbanism pentru etapele 2, 3 si 4 ale proiectului multifunctional de langa Vivo Shoppping Center. Mai exact este vorba de :

-etapa 2: construire imobil locuinte colective S+D+P+11E, zona pietonala, loc de joaca
-etapa 3: construire turn de birouri 4S+P+M+19E
-etapa 4: construire turn de birouri 4S+P+M+19E

Cel mai probabil cele doua turnuri de birouri se vor ridica pe fundatiile blocurilor cu 20 de etaje ale vechiului proiect Flamenco.

Reamintim ca pe teren se lucreaza deja la un bloc cu 11 etaje si la un centru comercial Kaufland , acesta din urma urmand a fi inaugurat in februarie 2019.


Un comentariu:

  1. Turnurile de birouri nu vor fi construite pe fundatiile blocurilor de 20 de etaje deja realizate pentru ca fundatiile nu au etaje subterane, cladirile de birouri au cate 4 etaje subterane. Dupa cum vezi in certificatele de urbanism, etapele 1 si 2 contin cate un bloc de cate 12 etaje si etapa 3 si 4 cate doua turnuri de cate 20 de etaje, deci s-a renuntat la blocul 3 de 12 etaje din proiect si s-a inlocuit cu un turn de birouri. In total vor fi construite 1700 de apartamente in 2 cladiri de cate 12-13 etaje si 5 cladiri de cate 20 de etaje, plus doua turnuri de birouri de cate 20 de etaje.

    RăspundețiȘtergere

Comment:

Un produs Blogger.