Eveniment - TomiSecrets la Createria – Colecţia #iubesCaziNoul


Din dorinţa de a conserva cumva detaliile arhitecturale ale Cazino-ului din Constanţa, Cristina Florina Baban – de profesie jurnalist, owner al revistei online TomiStyle, a creat o colecţie de haine şi accesorii inspirate de monumentul iconic de la malul mării.

Întâmplător sau nu, primul gând mi-a venit în urmă cu un an, chiar de Ziua Dobrogei, când am vrut să vizitez Cazino-ul împreună cu fiul meu, dar mi-am dat seama că nu avem ce vedea, evident, din cauza stadiului avansat de degradare în care se află clădirea. Am făcut câteva fotografii, care au completat colecţia pe care o aveam de foarte mulţi ani cu imagini din interior, şi am ieşit să-l admir de la distanţă. Acela a fost momentul în care pur şi simplu mi-am dorit ca imaginea pe care o am în faţă să o port mereu cu mine, să port amintirile copilăriei, care mă leagă de acest spaţiu epic şi să le pot trasmite cumva mai departe, să le pot împărtăşi cu toţi cei care simt aceste lucruri.

Aşa a luat naştere, neaşteptat de firesc, brand-ul TomiSecrets cu prima colecţie de eşarfe, rochii, fuste şi top-uri #iubesCaziNoul . Este într-adevăr o colecţie de suflet, o interpretare stilizată după fotografii personale, adunate de-a lungul anilor, dar şi după cărţi poştale şi imagini vechi ale acestei embleme de la Marea Neagră.Întâmplător sau nu, colecţia s-a concretizat chiar în perioada în care monumentul a intrat în procesul de renovare şi, mai mult, în Anul Centenarului.

Aşadar, vă aştept cu drag la Createria, pe 20 si 21 decembrie, la Etiquette, Sarmisegetuza 5, acolo unde voi fi prezentă, alături de alţi designer români, cu itemurile #iubesCaziNoul  by TomiSecrets.  
Pentru  toţi cei care #iubesCaziNoul, colecţia se va regăsi ulterior în concept-store-ul Exclusive by Collage din Strada Ion Bănescu, 8 A, din Constanţa.Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.