JYSK deschide la Roman magazinul 63

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 63-lea magazin JYSK din țară la Roman. Deschiderea magazinului va avea loc pe 22 noiembrie, în aceeași zi în care compania dă startul ofertelor de Black Friday. Evenimentul de deschidere începe la ora 08:00, iar clienții sunt așteptați cu surprize și oferte foarte bune în magazinul din Strada Mihai Viteazul Nr 3-5, Roman.  

Marea Deschidere JYSK Roman
 “Pe 22 noiembrie vom sărbători două momente importante: deschiderea magazinului nostru din Roman și prima zi de oferte speciale de Black Friday. Îi așteptăm pe clienți să ne cunoască și să profite de ofertele speciale, valabile până pe 25 noiembrie. În plus, pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor, clienții vor găsi în magazinul JYSK Roman și colecția de decorațiuni de Crăciun, care urmează două tendințe: Crăciun Tradițional și Crăciun Strălucitor. Dacă sunt în căutare de cadouri pentru cei dragi sau dacă își doresc decorațiuni de iarnă pentru casele lor, le vor găsi la prețuri foarte bune cu ocazia deschiderii” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.
Pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Roman, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 22 noiembrie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Roman sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.
Cu o suprafață totală de 1200 de mp, JYSK Roman este cel de-al doilea magazin JYSK din România inaugurat după un nou concept, Store 3.0, mai inspirațional și mai atractiv. În cadrul acestui concept clienții se pot inspira mai ușor pentru casele lor, deoarece în magazin sunt recreate colțuri de camere care pun mai bine în evidență produsele.    
“Ne place foarte mult cum arată magazinul după noul concept, Store 3.0, și abia așteptăm ca și clienții să descopere lumea produselor JYSK. La noi în magazin, romașcanii vor găsi o selecție variată de produse pentru casele lor – mobilier scandinav, decorațiuni pentru casă, produse destinate somnului precum saltele, perne, pilote și lenjerii de pat și, în această perioadă, o colecție de accesorii și decorațiuni de Crăciun foarte drăguță. ”,  a declarat Andrei Butnaru, Director de magazin JYSK Roman.         

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.