Update Satu Mare Shopping City

La Satu Mare se apropie de finalizare lucrarile la exteriorul Shopping City., centru comercial dezvoltat de grupul Nepi-Rockcastle.

Amplasat pe strada Careiului, mall-ul este planificat pentru inaugurare in data de 6 decembrie, investitia fiind de 40.000.000 de euro. Centrul comercial ii va avea ca vecini pe Kaufland si Lidl.

Pentru lucrarile la partea de fundatii si structura de rezistenta a fost contractata compania ASA Cons Romania care are provocarea de a finaliza lucrarile in doar 6 luni. Alaturi de ASA Cons in proiect sunt implicate si companiile PAB Romania and Optim Project Management.

foto: ASA Cons Romania - a Consolis Group Company

Centrul comercial va fi dezvoltat pe doua niveluri, pe o suprafata de teren de 60.000 mp. Hypermarketul ancora principala, Carrefour va avea o suprafata utila de 10.886 mp, galeria comerciala va avea o suprafata inchiriabila de 14.860 mp, iar food-court-ul va avea o suprafata inchiriabila de 3.526 mp. Suprafata construita totala este de 38.000 mp. Cea mai impresionanta parte va fi parcarea de pe acoperis care va ocupa 25.000 mp.

Printre chiriasi se numara New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC,  Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm , BSB sau Deichmann.

La toate acestea se va adauga un cinematograf cu 6 sali apartinand lantului Cineplexx, fiind un new entry pe piata romaneasca.

Mall-ul va dispune de 1.100 locuri de parcare la sol si pe acoperisul cladirii si 3.000 mp de spatiu verde.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.