Vreme deosebit de rece la Constanța!

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea în această noapte cerul va fi noros și pe arii restrânse va mai ninge slab. Vântul va prezenta intensificări susținute şi va avea viteze ce vor depăşi la rafală 55 – 65 km/h spulberând zăpadă depusă. Temperaturile minime se vor încadra între –7 şi – 3 grade.

Primăria Municipiului Constanța intervine în această noapte cu utilaje dotate cu lame pentru curățarea arterelor principale.
Pentru combaterea poleiului, sărărițele împrăștie în continuare material antiderapant pe străzile din oraș.
Facem apel către toți constănțenii să nu folosească autoturismele decât dacă este neaparat nevoie iar cele care se află în trafic să fie echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă. Vă rugăm să folosiți mijloacele de transport în comun ale RATC, care circulă în condiții normale.

Reamintim constănțenilor care își curăță intrările în imobile sau îşi deszăpezesc mașinile să nu arunce zăpada pe carosabil în locuri în care circulația rutieră și pietonală ar putea fi îngreunată.
Persoanele fizice și juridice au obligația conform HCL 184/2013 să asigure îndepărtarea țurțurilor, a zăpezii și a gheții din zona imobilelor.
Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0799606189.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.