Astăzi, elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanta au împărtășit bucurie prietenilor de la Centrul Sparta Rotterdam Techirghiol.

Pregătirile pentru această zi au început încă de la începutul acestui an școlar, când s-a implementat proiectul educațional: Business Club, în cadrul căruia se aplică informațiile colectate din timpul atelierelor de educație financiară.       Prima activitate de acest gen a fost Jingle Box – o mișcare caritabilă, menită să strângă fonduri gestionate chiar de elevi, pentru a îndeplini diferite obiective atent stabilite (43 de perechi de pantofi și 43 de punguțe cu dulciuri pentru cei 43 prieteni de la centru).

Apoi, a urmat un eveniment fantastic: Târgul de Ziua Recunoștinței, organizat luna trecută, în cadrul căruia elevii școlii, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, au adus de acasă jucării pe care le-au vândut între ei, iar cu banii strânși, clubul de business avea să îndeplinească dorințe de Crăciun.Fabrica de cadouri de la școală a funcționat la capacitate maximă, elfii lui Moș Crăciun au listat, împachetat și etichetat zeci de cadouri.

Astăzi, încărcați cu emoție, elevii Liceului Teoretic Educational Center - Cambridge School of Constanta au vizitat Centrul Sparta Rotterdam Techirghiol, unde au livrat personal jucării și jocuri, încălțăminte și muuulte dulciuri. Au decorat împreună cu prietenii lor și un braduț cochet de Crăciun.

Matei Hoștină, elev la Cambridge School of Constanța spune despre această experiență că „a fost peste așteptări și am realizat că puterea echipei este uriașă dacă privim toți în aceeași direcție – team work = dream work. Cu răbdare putem să avem rezultate peste așteptări. Îmi doresc să avem în continuare o legătură specială și să comunicăm eficient și în cadrul altor proiecte.”