La Constanta s-a deschis primul my Geisha din Romania

Denisa Tanase s-a lansat serios in afaceri. Daca la inceputul anului lansa un parfum cu feromoni si efect afrodisiac, nascut din pasiunea ei pentru parfumuri orientale dar si din admiratia pe care o poarta de ani buni geishelor, iata ca anul care se incheie a fost unul de succes pentru cantareata: a lansat o multime de arome care mai de care mai controversate si apreciate, a devenit unic distribuitor in Romania al unui brand de produse coreene de ingrijire faciala.


“ Sunt extrem de emotionata si incantata. Nu doar ca este deschiderea primului magazin, dar bucuria mea vine si din faptul ca se intampla in Constanta, la malul marii. Cred ca parfumului meu ii este dor de casa, pentru ca el este produs tot la malul marii, doar ca in Dubai. Abia astept intalnirea cu constantenii, pe online avem multe comenzi de la voi din judet si ma bucur ca de acum ei vor avea ocazia sa si testeze aromele, inainte de a le cumpara”, ne- a spus Denisa.


my Geisha este povestea celor 1001 de nopti, un concept de parfumerie orientala, adus direct din Dubai. Aparut pe piata in martie 2018, a inregistrat o crestere fulminanta atat ca vanzari, concept cat si ca produse. Prezent pana acum doar in mediul online, brandul se pregateste pentru marea intalnire cu publicul si la cererea acestuia pregateste urmatorul pas: prezenta conceptului in centre comerciale din toata tara. Constanta este primul oras de pe harta acestui proiect, ceea ce anunta sarbatori parfumate pentru constanteni, dar le si usureaza acestora dilema cadourilor de Craciun pentru cei dragi.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.