Breaking News

O fabrica de lapte si o ferma de vaci vor fi amenajate in comuna Vulturu

Comuna Vulturu din judetul Constanta va beneficia de o importanta investitie in sectorul agro-industrial. Este vorba de o ferma de vaci si o fabrica de lapte.

Conform documentatiei:

FABRICA DE LAPTE
De tip hala cu suprastructura din profile metalice, acoperisul cu grinzi si pane metalice si invelitoare din panouri de tabla cutata de acoperis, complet echipat cu toate utilajele si echipamentele necesare. Compartimentarile interioare sunt din pereti usori din g.c. sau panouri sandwich pentru industria sanitara. La parter, cu accesul principal din incinta, vor fi vestiarele de tip filtru sanitar, sala pentru luat masa, spatiul tehnic, grupurile sanitare, zona pentru procesarea laptelui si a branzeturilor, zona pentru depozitarea produsului finit, laboratorul si biroul de receptie,.

DEZINFECTOR RUTIER
Imobil suprateran cu fundatia de tip radier general, cu peretii din b.a. impermeabil, formand o cuva de cca 50 cm in care v-a fi introdusa o solutie pentru dezinfectia rutiera a autovehiculelor care intra si ies din ferma.

ADAPOST ANIMALE
Constructia va fi de tip hala cu suprastructura din profile metalice, acoperisul cu grinzi din lemn stratificat sau din metal, pane din lemn ecarisat sau din metal si invelitoare din panouri sandwich de acoperis de 40 mm, avand functiunea de adapost animale. Pentru iluminatul diurn se vor introduce panouri ondulate translucide la nivelul acoperisului, astfel incat sa fie iluminat natural intreg spatiul interior. 

SILOZ MASA VERDE
Imobil cu o structura din pereti de beton cu fundatii continue tip zid de sprijin, avand functiunea de depozitare a furajelor. Parterul compus din doua celule dezvoltate pe orizontala, aceastea fiind  inchise de pereti de b.a. pana la cota +4.00 m pe 3 laturi.