Breaking News

S-a inaugurat punctul de trecere a frontierei Dobromir

De astăzi, în județul Constanța s-a mai deschis un punct de trecere al frontierei spre Bulgaria: Dobromir - Krushari. Sunt încântat că infrastructura județului se modernizează și cred că prin deschiderea acestui punct, traficul pe ruta România-Bulgaria se va fluidiza, mai ales în sezonul estival.
În plus, consider că operaționalizarea acestui punct de frontieră constituie un real beneficiu pentru comunitățile române și bulgare din regiune. Am susținut acest proiect și chiar am întreprins demersuri către Guvernul României, cu precădere la Ministerul Energiei, prin care am solicitat sprijinul în vederea racordării acestui obiectiv la rețeaua de alimentare cu energie electrică.
Începând de astăzi, punctul de frontieră este sută la sută operațional. Am participat la inaugurare alături de prefectul județului Constanța, conducerea Poliției de Frontieră din România și Bulgaria, precum și de autoritățile locale din Bulgaria. Felicitări tuturor factorilor implicați în acest proiect de importanță majoră pentru județul nostru.
- Marius Horia Tutianu, presedintele CJ Constanta