Statuia Regelui Ferdinand va fi amplasata in Piata Unirii din Oradea

Săptămâna trecută a fost publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro anunțul de concurs de soluții privind amplasarea statuii Episcopului Roman Ciorogariu în fața Bisericii cu Lună și a Episcopului Demetriu Radu în fața Catedralei Sf. Nicolae, dar și privind amplasarea statuii Regelui Ferdinand al României în Piața Unirii. 

Practic, sunt scoase la licitație două loturi: Lotul 1 - Amplasarea  statuilor  Episcopilor Roman Ciorogariu  și Demetriu Radu în Piața Unirii, în fața Bisericii cu Luna, respectiv în fața Catedralei Sf. Nicolae și Lotul 2 - Amplasarea Statuii Regelui Ferdinand al României  în Piața Unirii.

Valoarea totală estimată a primului lot este de 5.031.900 lei fără TVA, iar a lotului 2 este de 4.193.100 fără TVA.  Termenul de realizare a statuilor este de 3 luni pentru Lotul 1 și de 4 luni pentru Lotul 2.

Data limită de depunere a proiectelor, la sediul autorității contractante este 07.01.2019, ora 10:00, iar deschiderea ofertelor va avea loc la ora 12:00, tot în 7 ianuarie 2019.

Concursul de soluții se va derula într-o singură etapă, urmând să fie solicitate documentele în baza DUAE (Documentul unic de achiziție european) ofertantului clasat pe locul 1 în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării efertelor. Apoi în baza art 104, aliniatul 7 din Legea nr. 98/016, acesta va fi invitat la procedura de negociere.

Pentru a asigura anonimatul evaluării proiectelor de către juriu și în același timp pentru a nu extinde atribuțiile juriului, autoritatea contractantă va numi o comisie de evaluare. Membrii comisiei de evaluare vor preda anonim, spre evaluarea juriului, proiectele depuse.

Juriul va avea obligația de a evalua, în mod anonim și exclusiv pe baza criteriilor indicate în anunțul de concurs, planurile și proiectele depuse de candidați. Anonimatul va fi menținut până la momentul în care juriul adoptă o decizie sau formulează o opinie, pe care trebuie să o concretizeze într-un raport. Acest raport  trebuie semnat de toți membrii juriului și va conține evaluarea calitativă a fiecărui proiect, clasamentul proiectelor, precum și observațiile și aspectele care trebuie clarificate.

Informații suplimentare privind procedura de licitație pentru cele două loturi pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - Anunțul de concurs nr. DC1000025 din data 28.11.2018.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.