Breaking News

Norvegianca Aurora a lansat videoclipul piesei Animal

Aurora Aksnes, a.k.a. Aurora a lansat videoclipul piesei Animal. In varsta de doar 22 de ani norvegianca va deveni cu siguranta artistul anului 2019 gratie colaborarii cu legendarul Tim Burton pentru coloana sonora a noului film Disney - Dumbo. Un remake care se anunta foarte interesant si despre care am vorbit pe larg aici - https://www.uct-media.com/2018/07/s-lansat-trailerul-pentru-noul-film.html


Aurora care isi scrie singura piesele, are un stil aparte ce aminteste de Lana del Rey. Videoclipul contine elemente clasice deja in piesele Aurorei: erotism, violenta, fiind un excelent mix intre neo noir si elemente de horror japonez si anime.

Per total discutam de o piesa buna (nu exceptionala) si cu un visual de  impact, mai mult decat binevenit intr-o perioada in care peste tot sunt doar panselute si fluturasi.

In ciuda varstei inca fragede Aurora a primit un Silver Award in 2015 de la BPI (British Recorded Music Industry) pentru piesa Half the World Away si un Platinum Award un an mai tarziu de la IFPI NOR (International Federation of the Phonographic Industry) pentru piesa Conqueror.