RAJA - licitatie de 35 milioane de lei

S.C RAJA S.A CONSTANTA a lansat licitatia avand ca obiect lucrari de reabilitare conducte magistrale tronson 3, Municipiul Constanța.

Activitatile de executie pentru Contractul de lucrari – Reabilitare conducte magistrale tronson 3, Municipiul Constanța constau in:

Sector 1: care cuprinde Reabilitare conducte magistrale de apa pe str. Aurel Vlaicu (de la Cumpenei pana la Aleea Pelicanului), Str. Vârful cu Dor (de la Aurel Vlaicu pana la zona bl. AV5 + str. Ioan Ursu pana la str. Calafatului), Str. Cumpenei (de la IC Brătianu pana la Aurel Vlaicu): Tronson (de la IC Brătianu pana la Ion Cassian), Str. Cumpenei - dublare conducta magistrala cu PEID 315mm (de la Aurel Vlaicu pana la IC Brătianu): Tronson (de la IC Brătianu pana la Ion Cassian), Str. Cumpenei (de la Ion Cassian pana la Aurel Vlaicu), Sos Mangaliei (de la Traian Parc-Restaurant Rapid - pe lângă pasaj), Str. Arcului - Str. Progresului pana la Sos Mangaliei Durata de executie sector 1 – 671 zile.Sector 2: care cuprinde Reabilitare conducte magistrale de apa pe str. Str. Rasuri-Fulgerului-IL Caragiale-I.G. Duca (de la Baba Novac pana la Castanilor), Str. Dezrobirii (de la I.C. Brătianu pana la Eliberării), Str. Dezrobirii (de la I.C. Brătianu pana la Amzacea), Str. Dezrobirii (de la Eliberării pana la Baba Novac), Durata de executie sector 2 – 549 zile.

Sectoarele se vor executa concomitent.

Lungimea totala a conductelor este de 7.416 m.

Lucrarile se refera la:
a) Lucrari de constructie
b) Furnizarea si montarea echipamentelor tehnologice
c) Testare si punere in functiune
d) Monitorizarea si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de garantie, atunci cand este necesar
e) Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de garantie de 36 luni, respectiv 1095 zile
f) Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului.

Valoarea totala estimata: 35.123.209 lei + tva.

Data limita de depunere a ofertelor: 11.03.2019.

cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.