RAJA va construi 4 statii de epurare in Constanta, Ialomita si Calarasi

S.C RAJA S.A CONSTANTA a semnat contractul pentru Proiectare si executare Statii de epurare apa uzata Baneasa, Negru Voda. Statie de epurare apa uzata Jegalia. Statie de epurare apa uzata Cazanesti, cu ADISS S.A. Tautii-Magheraus pentru 47.965.013,28 lei + tva.

Lucrarile de constructie pentru proiectarea si executia de lucrari pentru statie de epurare in localitatea Baneasa, judetul Constanta, statie de epurare in localitatea Negru Voda, judetul Constanta, Statie de epurare in localitatea Cazanesti, judetul Ialomita si Statie de epurare in localitatea Jegalia, judetul Calarasi, includ:
- Activitatile de proiectare fac referire la proiectul tehnic detaliat. Proiectul va include printre altele toate documentele necesare (dupa cum ar fi memorii, desene, calcule etc.) pentru elaborarea Proiectului Tehnic in conformitate cu legislatia nationala si orice documentatie necesara pentru obtinerea autorizatiilor de constructie.
- Elaborarea documentatiei necesare obtinerii autorizatiilor si avizelor necesare executiei
- Lucrari de constructie pentru:
1. Obiect 1.- Statia de epurare Baneasa- jud Constanta
- Statie de epurare proces mecano- biologic cu epurare avansata in localitatea Baneasa, judetul Constanta, capacitate 2800 PE si linie de tratare namol.
2. Obiect 2.- Statia de epurare Negru Voda- judetul Constanta
- Statie de epurare proces mecano- biologic cu epurare avansata in localitatea Negru Voda, judetul Constanta, capacitate 3600 PE si linie de tratare namol.
3. Obiect 3.- Statia de epurare Jegalia- judetul Calarasi
- Statie de epurare proces mecano- biologic cu epurare avansata in localitatea Jegalia, judetul Calarasi, capacitate 3000 PE si linie de tratare namol
4. Obiect 4.- Statia de epurare Cazanesti- judetul Ialomita
- Statie de epurare proces mecano- biologic cu epurare avansata in localitatea Cazanesti, judetul Ialomita, capacitate 2500 PE si linie de tratare namol.

Pentru toate obiectivele de investitie mai sus mentionate se vor executa urmatoarele activitati:
- Furnizarea si montarea fitingurilor si armaturilor;
- Realizarea tuturor lucrarilor necesare pentru automatizarea si transmiterea datelor, in SCADA local si SCADA regional
- Testare si punere in functiune
- Monitorizarea functionarii si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul perioadei de notificare a defectelor, atunci cand este necesar
- Remedierea eventualelor defecte aparute in perioada de notificare a defectelor de 36 luni/ 1095 zile
- Instruirea personalului Entitatii Contractante si/sau Operatorului


Un produs Blogger.