Techirghiol va fi racordat la reteaua de gaz

In prezent locuitorii orasul Techirghiol precum si institutiile publice si agentii economici consuma pentru incalzirea locuintelor, prepararea apei calde menajere si a hranei drept combustibili: lemne, peleti, curent electric, combustibil lichid usor, pacura, motorina, butelii cu GPL, propan, butan, panouri solare etc.

In vederea cresterii gradului de confort al acestora si pentru dezvoltarea economica a zonei este necesara si oportuna investitia privind infiintarea distributiei de gaze naturale in orasul Techirghiol.


Formele fizice ale proiectului:

o Cuplarea in conducta de transport gaze naturale inalta presiune DN250mm, Negru Voda -Techirghiol, PN40 prin intermediul unei conducte de racord inalta presiune avand PN40, DN100 mm in lungime de 100m.

o Statie de reglare masurare cu un modul de reglare masurare de 3.160 mc/h, ce va asigura un debit instalat de 3.160 mc/h la o presiune de 4.00 bar; SRM Techirghiol se va amplasa in apropierea localitatii Techirghiol;

o Realizarea unei retele de distributie gaze naturale in regim de medie presiune in orasul Techirghiol in lungime de cca. 41.410 m. Cuplarea se va realiza in zona iesirii din SRM Techirghiol si apoi se va monta un panou de masurare de 3.160 mc/h, pentru orasul Techirghiol, echipat cu un contor cu pistoane rotative G400 DN150 si corector PTZ).

Retele de distributie gaze naturale in regim de medie presiune vor fi realizate din conducte avand urmatoarele diametre si lungimi:

o DN 63 , L= 37370m;
o DN 90, L=2000 m;
o DN 125, L=405 m;
o DN 160, L= 1635m;
Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.