Breaking News

4 Oferte pentru reabilitarea infrastructurii feroviare a Constantei

La licitatia organizata de COMPANIA NATIONALA DE CAI FERATE "CFR" - SA, avand ca obiect „Studiu de fezabilitate pentru modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanta” au fost depuse 4 oferte, astfel:

1.BAICONS IMPEX S.R.L. cu tert sustinator Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA si subcontractanti SC LGB TRANSARK SRL, Institutul de Arheologie Vasile Parvan, INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL, SC Danovcad SRL, VIO - TOP, ELECTRIC RAIL PROJECT, GEO-SERV S.R.L.

2.CONSIS PROIECT S.R.L. cu tert sustinator PROINTEC SAU si subcontractanti Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, GEO-SERV S.R.L., SC Danovcad SRL.

3.Asocierea TPF Ingienerie SRL - I.S.P.C.F. SA cu tert sustinator TRN TARYET S.A. si subcontractanti GEO-SERV S.R.L., Institutul de Arheologie Vasile Parvan.

4.Asocierea SYSTRA SA FRANTA - METROUL SA.


Obiectivul contractului de prestari servicii „Studiu de fezabilitate pentru modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanta”, este de a asigura solutia optima pentru executarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii feroviare din Portul Constanta, atat din punct de vedere tehnic, operational, cat si economic si financiar, precum si al impactului asupra mediului si al schimbarilor climatice, conform cu cerintele prevazute in documentatia de atribuire.

Zona de studiu va cuprinde traseul existent al infrastructurii feroviare, a suprastructurii si a sistemelor din Portul Constanta, precum si a legaturilor de acces feroviar catre port, insa va fi extinsa in mod special pe sectiunea feroviara Palas-Valu lui Traian.

cosinus