CNTEE Transelectrica SA continuă procesul de retehnologizare a Staţiei electrice Domneşti

CNTEE Transelectrica SA continuă procesul de retehnologizare a Staţiei electrice de transformare 400/110/20 kV Domneşti, ca parte din amplul proces de întărire a reţelei de transport a energiei electrice din zona Bucureştiului. Valoarea totală a proiectului de retehnologizare a Stației 400/110/20 kV Domnești, demarat în anul 2018, este 144.447.000 lei. Investiția urmează să fie finalizată în anul 2020.

“Retehnologizarea Stației Domnești este unul dintre cele mai importante proiecte de investiții pe care Transelectrica le derulează pentru zona Bucureștiului. Staţia 400/110/20kV Domneşti are o importanţă deosebită pentru Rețeaua Electrică de Transport, reprezentând un important nod energetic pentru alimentarea unei părți însemnate a consumatorilor Municipiului Bucureşti.
Investiția presupune retehnologizarea stației la toate nivelele de tensiune, în vederea aducerii acesteia la un nivel de siguranţă şi fiabilitate corespunzător importanţei zonei şi obiectivului din punct de vedere energetic, utilizând tehnologie modernă la nivel mondial”, a declarat Marius Dănuț CARAȘOL, președintele Directoratului CNTEE Transelectrica SA.
Un produs Blogger.