Cursuri gratuite pentru manageri si antreprenori in turism - organizate de Hospitality Management Academy

Dacă sunteţi deja angajaţi în turism sau aveţi o afacere în domeniu şi doriţi să o dezvoltaţi, aveţi şansa să vă perfecţionaţi gratuit. În această perioadă, sunt organizate, la Constanţa, cursuri gratuite de dezvoltare a competenţelor de management în turism, cu certificat recunoscut de Autoritatea Naţională pentru Certificare.
Programul se derulează în regiunile Sud Est, Centru şi Sud Vest, în cadrul unui proiect implementat de Hospitality Management Academy, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Iată ce declară Corina Martin, ambasador la aceste cursuri: „O energie fantastică între noi – cursanți, traineri, mentori – în proiectul Hospitality Management Academy, din care cu bucurie fac parte, ca Ambasador. Cel mai mult mă bucură interacțiunea cu parteneri hotelieri, agenți de turism, operatori din turism pe care nu îi cunoșteam și care nu se cunoșteau înainte, dar care deja leagă proiecte și planuri de afaceri împreună. Am împărtășit din experiența mea, am învățat din a lor, am creat punți și contracte, proiecte de programe turistice noi și dezvoltarea celor pe care le avem deja, fiecare, în curs. O excelentă oportunitate, cu care, de fapt, contribuim, fiecare, la dezvoltarea și promovarea industriei ospitalității în Dobrogea noastră dragă”.Grupul țintă va fi selectat în funcție de gradul de interes faţă de obiectivele proiectului şi disponibilitatea de timp, aplicându-se principiul „primul venit, primul servit”. Oricine doreşte să se înscrie va trebui să depună un dosar care va conține cel puțin următoarele documente: declarație de angajament, documente care atestă statutul (documente care probează calitatea de antreprenor într-unul dintre domeniile eligibile sau o adeverinţa din care să rezulte că respectiva persoană este încadrată cu contract individual de munca), 1copie conformată cu originalul după cartea de identitate, formular de grup ţintă.

Robert Similea, formator, mărturisește: „Hospitality Management Academy oferă un program educațional de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și profesionale, în mod gratuit, pentru 600 de antreprenori și profesioniști din industria de turism și ospitalitate. În cadrul cursurilor și work shop-urilor de Competențe Antreprenoriale, Managementul Ospitalității, Planificare Strategică și Educație Financiară, aceștia vor dobândi cunoștințe noi care să îi ajute în transformarea digitală a afacerilor lor și în creșterea competitivității pe piață. Temele, extrem de apreciate de cursanții care au absolvit cursurile la Constanța până în prezent, sunt: marketingul digital, noile tendințe la nivel mondial în turism și ospitalitate, modele de creștere a competitivității destinațiilor turistice, pașii obligatorii pentru un plan de afaceri finanțabil, instrumente de analiză în planificarea strategică și strategia de afaceri bazată pe scenarii, managementul reputației și al recenziilor.
Alături de trainerii cu experiență, participanții au avut ocazia să se întâlnească și cu specialiști în marketing digital de la Google dar și cu profesioniști cu expertiză în diverse zone care intersectează și impestează industria ospitalității și turismului de pe litoral.”
Programul cuprinde cursuri de management al ospitalităţii, de competenţe antreprenoriale, de planificare strategică, de educație financiară şi de resurse umane. În plus, pentru antreprenorii din turism vor fi şi sesiuni de coaching personal cu personalităţi din industrie, precum Dragoş AnastasiuRăzvan PârjolCălin Ile.

Răzvan Dobre, manager hotel 4 stele: „A fost un curs foarte interesant mai ales datorită trainerilor. Abordarea lor asupra temelor a fost foarte liberă, consultând-se cu noi mereu și lăsându-ne să gândim singuri soluții și răspunsuri. Lucrul în echipe a fost benefic pentru toată lumea. Mi-am făcut noi cunoștințe, am aflat lucruri noi și am dezbătut multe dintre problemele actuale din turism. De departe cel mai interesant a fost cursul de online marketing. O experiență foarte bună.”

„Pe litoral, avem mare nevoie de perfecționarea personalului din conducerea unităților hoteliere sau agențiilor de turism. Cursurile HMA răspund acestei nevoi și, în plus, creează o bună ocazie de relaționare, schimburi de impresii cu colegii din industrie. Se pot înscrie patroni, proprietari, asociați sau angajați (cu responsabilități de management și resurse umane) din firme de turism (agenții de turism sau unități de cazare de orice fel) și trebuie să aibă COD CAEN activ de turism. Dacă ai cod CAEN de turism este acceptat și PFA-ul cu activitate în turism. În plus, cursanții trebuie să aibă studii superioare. Toți cei interesați sunt așteptați și invitați să se înscrie GRATUIT. Pentru rezervarea unui loc și pentru alte detalii, sună-ne la telefon 0723/732.073 sau scrie-ne pe office@dolphin-travel.com, explică Elena Luiza Oprea, manager agenție de turism si responsabil grup tinta
Regăsiți aici Codurile CAEN eligibile:
  • 5510 – Hoteluri și alte facilități de cazare similare;
  • 5520 – Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată;
  • 5530 – Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere;
  • 5590 – Alte servicii de cazare;
  • 7911 – Activități ale agențiilor turistice;
  • 7912 – Activități ale tur-operatorilor;
  • 7990 – Alte servicii de rezervare și asistență turistică.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.