Situatie incredibila. In prima instanta McDonald's a pierdut exclusivitatea pe marca Big Mac

Inceputul acestui an a adus cu sine un proces interesant si bizar in acelasi timp. Desi acesta a scapat atentiei majoritatii presei  , rezultatul procesului ar putea schimba industria alimentara pentru totdeauna.

La inceputul acestui an, Pat McDonagh, detinatorul lantului irlandes de restaurante de tip fast food Supermac’s a castigat in prima instanta procesul cu gigantul american McDonald's.

Astfel European Union Intellectual Property Office (EUIPO) a decis ca americanii nu mai pot avea exclusivitate pe piata uniunii pentru brandul Big Mac. Decizia insa nu este definitiva, americanii urmand sa faca apel.

Aceasta situatie nu a scapat rivalilor de la Burger King (a caror revenire in Romania este asteptata sa aiba loc in cursul acestui an), care au lansat o companie ironica in restaurantele din Europa. Astfel clientii Burger King pot comanda burgeri precum: Burger Big Mac Wished It Was, Like a Big Mac But Actually Big, Big Mac-ish But Flame-Grilled of Course, Not Big Mac’s si Anything but a Big Mac.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.