Breaking News

Video. Garaje inlocuite cu 70 de locuri de parcare

Aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte și alta a Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, pe strada Cutezători. Noile parcări sunt amenajate în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente.

În prezent utilajele lucrează la amenajarea terenului iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic.De asemenea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează în această perioadă la amenajarea unor parcări pe aleea Lăcrămioarei, strada Solidarității și strada Prieteniei. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste 2000 de garaje din toate cartierele din oraș. Conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 maşini. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

Vă mulțumim pentru înțelegere!