Comunicat „Campanie dulapuri PAX” , IKEA Romania

Comunicat referitor la campania promotionala „Campanie dulapuri PAX” organizata de catre IKEA Romania S.A. in perioada 18.03.2019 – 21.04.2019.
Datorita unor defectiuni tehnice, materialul promotional disponibil la adresa https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/categories/departments/bedroom/29879/ contine anumite erori referitoare la afisarea pretului produselor participante in Campanie, dupa cum urmeaza:

- Pentru majoritatea produselor din Campanie, pretul afisat ca “Pret IKEA Family” este egal cu Pretul normal
- Pretul afisat ca “Pret normal” reprezinta pretul deja redus cu reducerea promotionala in cuantum de 20%, in conformitate cu regulamentul oficial al Campaniei – din cauza defectiunilor tehnice
- Alte 22 de articole din Campanie – articole noi – nu au fost afectate de erorile tehnice. Acestea sunt incluse în combinații de produse al căror “Pret normal” este diferit față de “Pretul IKEA Family” doar prin reducerea de 20% a articolelor noi.

Compania IKEA Romania isi asuma erorile de pret mai sus mentionate si declara ca, pana la remedierea defectiunilor tehnice, onoreaza toate comenzile la pretul afisat ca Preț IKEA FAMILY, care este deja redus.


Un produs Blogger.