Ilan Laufer laudat in presa americana pentru programul Smart Start USA

Ilan Laufer-record după record: cea mai mare misiune economică de întreprinderi mici și mijlocii românești pleacă, în America, prin Smart Start USA. Ofensiva pieței americane continuă.

Presa americană evidențiază eforturile fostului ministru pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, de susținere și motivare, prin Smart Start USA, a IMM-urilor românești să acceadă pe piața din SUA.
Astfel, continuând programul îndrăzneț de internaționalizare a micilor companii românești, Ilan Laufer își reconfirmă determinarea de a contribui la dezvoltarea economiei naționale. În perioada 20-21 martie, Smart Start USA împreună cu Camera de Comerț Româno-Americană (RACCTM) din Miami și Camera de Comerț Miami-Dade din Miami-Dade Development & Trade International vor organiza în Miami un eveniment special dedicat afacerilor din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară.
Prima conferință din 2019 a seriei "Smart Start SUA - Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor din România " va avea loc la sediul Camerei de Comerț Româno-Americană din Miami Florida.
Antreprenorii români vor participa la o nouă sesiune de dialog cu reprezentanții administrației locale americane și a comunității de afaceri din Florida. Vor avea ocazia, de asemenea, să descopere atât oportunitățile concrete de afaceri, cât și particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane, mai puțin cunoscute de clasa business românească.
Smart Start SUA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.
Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net/eveniment/miami2019 și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.
Programul Smart Start SUA contribuie la dezvoltarea reală și concretă a Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.