La Cluj, exerciţiu comun Regimentul 50 - I.S.U.

Militarii Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu” în cooperare cu militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” din Cluj, au desfăşurat un exerciţiu de rezolvare a unei situaţii tactice în cazul producerii unui incendiu în interiorul cazărmii.

Scenariul exerciţiului a presupus intervenţia forţelor şi mijloacelor proprii de Apărare împotriva Incendiilor pentru localizarea şi limitarea extinderii incendiului izbucnit şi solicitarea sprjinului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, pentru stingerea incendiului, evacuarea victimelor şi acordarea primului ajutor.

Exerciţiul desfăşurat şi-a atins scopurile propuse. Militarii din compunerea subunităţii de intervenţie în situaţii de urgenţă a unităţii şi-au perfecţionat abilităţile necesare rezolvării unei astfel de situaţii, în cooperare cu forţele şi mijloacele aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj iar procedurile şi planurile de cooperare şi intervenţie au fost verificate şi evaluate.


Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
Un produs Blogger.