Ne apropiem de final. Tarantino #9 - Once Upon a Time in Hollywood are trailerul lansat

Din pacate cariera de regizor a unuia dintre ultimii grei de la Hollywood care nu a coborat de pe redutele atacate de adeptii cenzurii si ai floricelelor roz, se apropie de final odata cu lansarea trailerului pentru Once Upon a Time in Hollywood.

Pentru cei care au uitat, sau cei aflati in necunostiinta de cauza, Quentin Tarantino a anuntat ca va face doar 10 filme dupa care va pune punct carierei.


Noul film al regizorului este un black comedy ce ne intoarce in timp, la finalul nebunilor ani '60, mai exact 1969. Un an in care se amesteca intr-un melanj nebunesc Polanski, Charles Mason, Steve McQueen si Bruce Lee.

Da, Tarantino pregateste un nou blockbuster plin de sange, actiune, comedie si tone de pop culture. Pentru a da viata personajelor, Quentin a ales un set de nume grele ale cinematografiei: Leonardo Di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie (mai frumoasa decat oricand), Al Pacino, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Madsen,  Mike Moh (care pare a fi Bruce Lee reincarnat) si multi altii.Trebuie precizat ca asistam la o revenire a lui Kurt Russell in lumea filmului, dupa o pauza de 4 ani. De asemenea pentru Luck Perry acesta a fost ultimul sau rol, actorul stingandu-se din viata in urma unui atac cerebral.

Filmul va ajunge in cinematografele de peste ocean in data de 26 iulie 2019.

Un produs Blogger.