Politia locala - 1512 sanctiuni în 7 zile!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat săptămâna trecută 1512 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 422.469 lei. 

Contravențiile au vizat consumul de produse de tutun în spațiu public, nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, acte de cerșetorie, încălcări ale legislației rutiere sau abateri de la normele legale privind obligațiile care le revin deținătorilor de animale de companie dintr-o rasă canină considerată periculoasă sau agresivă.Temperaturile ridicate îi îmbie pe tot mai mulți constănțeni să iasă afară la grătar. Nu trebuie să uitați că grătarele in aer liber se pot organiza doar în zone special amenajate și dotate cu utilități necesare acestei activitati, iar persoanele care lasă gunoaie și tulbură liniștea publică vor fi sancționate. Săptămâna trecută, agenții noștri au constatat 8 încălcari ale normelor legale privind desfășurarea activităților de picnic 

De asemenea, polițiștii locali au dispus ridicarea de pe domeniul public a 19 autovehicule care au staționat neregulamentar în aproprierea unor unități de învățământ, instituții publice, stații destinate autovehiculelor pentru transport public persoane, intersecții, treceri pentru pietoni sau alte locuri publice în care acest lucru este interzis.


Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale.
Cetățenii pot semnala orice fapte antisociale care intră în competența Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numărul de telefon 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).
Un produs Blogger.