Promovarea Statiunii Mamaia prin evenimente 2009 vs. 2019

Nimeni nu poate contesta ca in perioada mandatelor de primar ale lui Radu Mazare, statiunea Mamaia a atins un nivel de promovare de neimaginat dupa 1990 si din pacate, se pare ca in prezent imposibil de egalat. O sa facem un arc peste timp, mai exact o sa facem o comparatie intre lista de evenimente pregatite pentru anul in curs si cea din urma cu 10 ani.Recent administratia locala a publicat calendarul evenimentelor pe anul in curs:


In afara de Neversea, Color Run si Sunwaves nimic nu starneste interesul. In continuare se merge pe "festivaluri" de mancare potrivite mai degraba unui orasel de marimea Navodariului sau Mangaliei si nicidecum unui oras de talia si pretentiile Constantei.

Ne intoarcem in timp, anul 2009:


Cu ce sa incepem? Cu seicii prezenti la Formula 1 pe apa? Cu asii aerului de la Aero GP? Sau festivalul international de salsa care a reusit sa aduca dansatori de top din Olanda, Bulgaria, Spania, Argentina, Ialia si Polonia? Ori cu duplexul de fashion Mamaia-Milano, prezenta orchestrei nationale a Chine, festivalul international World Music sau show-ul argentinienilor de la Astillero?

Dar nu-i bai, acum lasam "profesionistii" sa organizeze festivaluri de kurtos kalacs de tip Satul de Vacanta, pe care apoi le prezentam ca mari atractii turistice...ce nevoie avem noi de Formula 1, fie ea si pe apa?


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.