S-a lansat licitatia pentru drumul express Constanta - Tulcea

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. a lansat licitatia pentru Elaborare Studiu de fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru obiectivul Drum Expres Constanta - Tulcea.

Valoarea totala estimata: Intervalul intre: 24.815.551,81 si 29.326.561,23 lei + tva.

Durata estimata a contractului: 24 luni.

Termen limita pentru primirea ofertelor: 06.05.2019.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres intre Ovidiu si Tulcea. Conform caietului de sarcini, acesta va face parte din "Dobrogea Expres", indicativ DX8, si care realizeaza legatura intre localitatile Constanta-Babadag-Tulcea-Isaccea-Macin-Braila.

La alegerea alternativelor de traseu, prestatorul va tine cont de realizarea conexiunii Drumului Expres la reteaua de infrastructura majora existenta de la inceputul traseului, respectiv Autostrada A4 in zona localitatii Ovidiu si sfarsitul traseului, localitatea Tulcea, realizand in acelasi timp si conexiunea cu infrastructura de transport ce urmeaza a fi dezvoltata, respectiv Drum Expres Braila-Tulcea, si continuarea Drumului Expres cu denumirea generica "Dobrogea Expres", indicativ DX8, cuprins in Master Planul General al Transporturilor, si care realizeaza legatura intre localitatile Constanta-Babadag-Tulcea-Isaccea-Macin-Braila.


-cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.