Se extinde vila de protocol de la Neptun cu un bar si un complex de piscine

Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucuresti a lansat licitatia pentru Lucrări de construire „Piscine exterioare“, pentru un imobil aflat în administrarea Sucursalei pentru Reprezentare și Protocol Neptun din cadrul Regiei Autonome - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Conform caietului de sarcini, proiectul implică construirea a două piscine exterioare cu suprafață construita de 278,51 mp și respectiv cu suprafața construită de 54,59 mp și a unui jacuzzi de 8 persoane cu suprafața construită de 13,69 mp, precum și a unei zone de plajă placată cu piatră naturală.

Terenul este situat in STATIUNEA NEPTUN, Strada President 1 COMPLEX OASPETI LOTUS C9 - Vila Ghiocelul, fiind proprietatea R.A.A.P.P.S. BUCURESTI / S.R.P. NEPTUN.

Barul este format din 7 module – 5 de camp si 2 de capat. Structura barului este din teava rectangulara cu dimensiunea de 50x50x4 mm prinsa prin sudare. Blatul de servire si de preparare este din Onix cu grosimea de 50 mm si sunt prinse de structura metalica prin lipire. Partea frontala a barului este din Onix cu grosimea de 20 mm prinsa prin lipire de structura metalica. La interior pentru luminare sunt prevazute benzi LED incastrate in profile de aluminiu cu dimensiunea de 14,4 x 6 mm. La partea inferioara este prevazuta o bara de metal cu diametru de 40mm sudata de structura de metal pentru protectie.

Valoarea totala estimata: 3.122.200 lei + tva.-cosinus

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.