Video. Linia 42 va fi prelungita

Primaria Constanta prin regia de transport a luat decizia de a prelungi traseul autobuzului 42. Prin urmare autobuzele de pe aceasta linie nu vor mai intoarce la Poarta 1 ci vor intra in incinta Portului Constanta.Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa şi-a prezentat bilanţul pe anul 2018. Un an deosebit de important care a însemnat trecerea de la mijloacele de transport vechi MAZ, la cele 104 autobuze moderne și confortabile ISUZU.

Aproape 20 de milioane de călători au fost transportați în 2018 cu autobuzele RATC , ceea ce a dus la creșterea încasărilor, dând astfel posibilitatea unor noi investiții.

2018 este anul în care RATC și- a efincientizat o parte dintre trasee, iar CITY TOUR, traseul turistic deservit de cele 6 autobuze etajate a legat stațiunea Mamaia de oraș, traversând Portul Maritim Constanța și Portul Turistic.

Tot în anul care a trecut, RATC a asigurat suportul tehnic pentru echipa Primăriei Municipiului Constanța care a accesat programul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România pentru achiziționarea unui număr de peste 40 de autobuze electrice.

Veștile sunt bune și pentru anul în curs. RATC își propune să investească 20 de milioane de lei pentru siguranța și confortul constănțenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.