ANAT nu susține comentariile făcute de Alin Burcea - președintele agenției Paralela 45

Ca urmare a informațiilor apărute în Agerpres și preluate în toată mass-media, Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), aflată, în prezent, sub conducerea Președintelui Nicolae Demetriade, face următoarele precizări:
  • Alin Burcea, președinte al Paralela 45, nu mai ocupă, începând din luna ianuarie 2019, nicio funcție de conducere în structura ANAT, dumnealui fiind doar membru al asociației, asemenea altor 400 de agenții de turism. Prin urmare, declarațiile pe care acestea le face în spațiul public sunt în nume propriu sau în numele agenției sale, în niciun caz, în numele ANAT
  • Structura consiliului director al ANAT este la dispoziția oricui, inclusiv reprezentanților mass-media, pe site-ul asociației. Acesta este linkul unde se poate consulta lista membrilor cu funcții de conducere în cadrul asociațieihttps://www.anat.ro/despre-anat/conducere/
  • Atâta vreme cât nu există un o pozitie comună a conducerii  asociației, exprimată prin Președintele său, Nicolae Demetriade, sau printr-un alt reprezentant desemnat de Consiliul Director pentru a vorbi în numele asociației, orice declarație a oricărui membru se face în nume propriu sau în numele companiei pe care o reprezintă
  • ANAT nu susține sub nicio formă punctul de vedere al lui Alin Burcea cu privire la TAROM, exprimat în interviul pentru publicația Agerpres. Alin Burcea este responsabil pentru declarațiile făcute și repercursiunile acestora.
  • TAROM este o companie de referință pentru România și departe de ANAT gândul de a-i afecta în vreun fel imaginea. Agențiile membre ANAT, și nu numai, colaborează cu operatorul aerian național. Zvonistica sau părerile personale exprimate public nu fac decât să afecteze imaginea TAROM, lucru regretabil și de care ANAT se dezice.
  • TAROM este unul dintre partenerii importanți ai ANAT, încă de la începuturile asociației , cu care am colaborat permanent și ne-am susținut reciproc în dezvoltarea industriei turistice.
ANAT este asociația patronală a agențiilor de turism din România și reprezintă interesele profesionale ale acestora la nivel regional, național și internațional. Asociația are ca membri activi peste 400 de agenții de turism, cele mai importante din țară și ca membri asociați, birouri de promovare a turismului, companii aeriene, de transport, rent-a-car, hoteluri și restaurante, sisteme de rezervări online, firme de asigurări, instituții de învățământ, fundații/asociații cu activitate în turism.


Niciun comentariu

Comment:

Un produs Blogger.